ASTAKSANTYNA EKSTRAKT BIO (8 mg) 30 KAPSUŁEK - BE ORGANIC

Symbol: 5903242583681
Dostępność: Duża dostępność
56.99
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
24.99
  • Paczkomaty InPost 24.99
  • Kurier 34.99
SKŁADNIKI
Ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin, ekologiczny nadkrytyczny ekstrakt CO2 z organicznej biomasy alg Haematococcus pluvialis, otoczka kapsułki: (substancja wiążąca: hydroksypropylometyloceluloza).

Składniki w 1 kapsułce:
Ekologiczny ekstrakt z alg Haematococcus pluvialis - 80 mg
w tym astaksantyna Bio - 8 mg

OPIS
Suplement diety.

ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 1 kapsułka dziennie w trakcie posiłku.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Produkt nie powinien byś stosowany przez niemowlęta, dzieci i nastolatków w wieku poniżej 14 lat oraz jeżeli tego samego dnia spożywane są inne suplementy żywnościowe zawierające estry astaksantyny.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią i światłem.
Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BE ORGANIC (suplementy diety)
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
SUPLEMENTY DIETY:
SUPLEMENTY DIETY
Masa netto (g):
30
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
8.20
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.20
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.20
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MEDICALINE KONRAD MALITKA, OSTRÓWIEC 150, 05-480 KARCZEW
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: