BATON BROWNIE KETO BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY 50 g - BATON WARSZAWSKI
Symbol:
5906395341382
Dostępność:
Duża dostępność
283
szt.
6.87
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
erytrytol (substancja słodząca), siemię lniane, mąka MIGDAŁOWA 12,7 %, wiórki kokosowe, olej kokosowy, czekolada gorzka bez dodatku cukru 7,2 % [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe 0,027%), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), aromat waniliowy], kakao, koncentrat białka ryżowego, inulina, lecytyny ze słonecznika, słonecznik, sól kłodawska, wanilia.
OPIS
Baton na bazie mąki migdałowej i bezcukrowej gorzkiej czekolady. Zawiera substancje słodzące. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika.
Smakuje jak brownie, wiec polecamy go fanom ciast czekoladowych. Doskonała przekąska na deser lub drugie śniadanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1689 kJ/406 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 2,6 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 17 g
Białko: 14 g
Sól: 0,24 g
INFORMACJA ALERGENNA
MOże zawierać nasiona sezamu
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
1.30
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
30
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
4.50
Masa netto (g):
50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BATON WARSZAWSKI (batony, ciastka, kremy)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
"Alicja Malicka Baton Warszawski
ul. Pokrętna 43
05-500 Nowa Iwiczna
NIP 123 151 77 78"
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)