BATON LIOFILIZOWANY WIŚNIOWY BEZGLUTENOWY 10 g - CELIKO (FRUPP)
Symbol:
5900038003071
Dostępność:
Duża dostępność
1505
szt.
4.41
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
wiśnia (31 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B - patrz przy numerze partii).
OPIS
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Bez dodatku tłuszczu i soli. Bogaty w błonnik.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1408 kJ/335 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 49 g
Błonnik: 29 g
Białko: 2,2 g
Sól: 0,03 g
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
UWAGA
Produkt z owoców może zawierać minimalne ilości pestek
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
Masa netto (g):
10
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71, 61-359 Poznań
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Polska
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)