Baton Frupp jabłko bez glutenu Celiko 9g

Symbol: 5900038003491
Dostępność: Duża dostępność
2.93
szt
Zamówienie telefoniczne: 881203204 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
Więcej o produkcie
Ilość w opakowaniu
25 szt

Baton Frupp jabłko bez glutenu Celiko, 9g

Baton Frupp jabłko nie zawiera tłuszczu i soli, jest więc idealną przekąską pomiędzy posiłkami dla dzieci, a także dorosłych, którzy dbają o zdrową, zbilansowaną dietę. Produkt ma w składzie aż 8% wspomagającego układ trawienny błonnika. Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 35 kcal, dlatego z powodzeniem może ona zastąpić wysokokaloryczne słodycze, na długo zapewniając uczucie sytości dzięki wartościowym składnikom. Liofilizowany baton nie zawiera glutenu, dlatego jest szczególnie polecany osobom cierpiącym na alergie pokarmowe.

Składniki:
jabłka (30%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1530kJ/361kcal
Tłuszcz 0,2g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g
Węglowodany 85g
w tym cukry 73g
Błonnik 7,1g
Białko 1,5g
Sól* 0,2g
* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Alergeny:
Produkt może zawierać śladowe ilości dwutleneku siarki.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska

Parametry:
Gramatura:
9g
DATAWZ:
2025-12-29
Bez dodatku cukru:
BEZ DODATKU CUKRU
Bez laktozy:
BEZ LAKTOZY
Bez mleka:
BEZ MLEKA
Dla wegan:
DLA WEGAN
Naturalnie bez glutenu:
NATURALNIE B/GLUTENU
Deklaracja bez glutenu:
DEKLARACJA B/GLUTENU
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: