CHIPSY ZIEMNIACZANE Z ZIOŁAMI PROWANSALSKIMI BIO 125 g - TRAFO

Symbol: 8718754502092
Dostępność: Duża dostępność
10.73
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
ziemniaki*, olej słonecznikowy*, mąka kukurydziana*, dekstroza*, sól, cebula w proszku*, pomidor w proszku*, czosnek w proszku* (0,3 %), oregano*, pietruszka*, rozmaryn* (0,1 %), przeciwutleniacze: ekstrakt z rozmarynu*, kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chipsy z ziołami prowansalskimi to świetna przekąska ziemniaczana wyróżniająca się zarówno niestandardową grubością, jak i kształtem oraz dodatkiem wyjątkowo aromatycznych przypraw. Cienkie, kruche, lekko falujące krążki są bardzo wyraziste w smaku i efektownie się prezentują, dzięki czemu świetnie uzupełnią imprezowe menu. Intensywny smak ziół prowansalskich zapewni prawdziwie zmysłowe doznania i niezwykłą przyjemność jedzenia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2227 kJ/530 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g
Węglowodany: 49 g
w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 5,2 g
Białko: 5,2 g
Sól: 1,8 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. Spożyć natychmiast po otwarciu.

Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
27.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
30
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
17.50
Masa netto (g):
125
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
6.50
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
TRAFO (chipsy warzywne i ziemniaczne)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
FZ ORGANIC FOOD (TRAFO), OPPERS 58, 8471 ZM WOLVEGA
Kraj pochodzenia:
Holandia
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: