OPIS
Źródło witaminy E, wysoka zawartość błonnika, niska zawartość tłuszczów nasyconych.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewane w tosterze lub piekarniku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1208 kJ/290 kcal
Tłuszcz: 13,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 30,4 g
w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 11 g
Białko: 5,2 g
Sól: 1,37 g
Witamina E: 4,4 mg (36,7 %)*
*dzienna referencyjna wartość spożycia
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
INCOLA (bezglutenowe pieczywo i wafle)
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Masa netto (g):
200
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
30
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
15.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko Biała
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.