CHRUPKI RYŻOWE ZE SZPINAKIEM I POREM BEZGLUTENOWE BIO 60 g - BIOPONT
Symbol:
5998858703929
Dostępność:
Duża dostępność
1578
szt.
5.26
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8 %), por* (1,5 %), sól morska, cebula*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 419 kcal
Tłuszcz: 16,4 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 56,3 g
W tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 7,0 g
Sól: 1,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY ziemne
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
20.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
45
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Masa netto (g):
60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
17.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BIOPONT (chrupki bezglutenowe)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
Kraj pochodzenia:
Węgry
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)