CIASTKA OWSIANE Z CZEKOLADĄ I WANILIĄ BEZGLUTENOWE 150 g - ŁAKOĆ WARSZAWSKI

Symbol: 5906395341139
Dostępność: Duża dostępność
9.83
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
24.99
  • Paczkomaty InPost 24.99
  • Kurier 34.99
SKŁADNIKI
płatki OWSIANE bezglutenowe, mąka OWSIANA bezglutenowa, mąka ryżowa, rodzynki, olej kokosowy, siemię lniane, ksylitol (substancja słodząca), erytrytol (substancja słodząca), czekolada gorzka bez dodatku cukru (miazga kakaowa, substancje słodzące [erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe 0,027 %], miazga kakaowa, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator:lecytyny (z SOI), aromat waniliowy, masa kakao min. 60%), wanilia, sól kłodawska

OPIS
Poczęstuj się bezglutenowym ciasteczkiem z hiszpańską bezcukrową czekoladą marki Torras i najprawdziwszą wanilią.
Smak ucieszy każdego, a skład zadowoli nawet wymagającego dietetyka.
Zawiera substancję słodzącą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1828 kJ/437 kcal
Tłuszcz: 24,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,1 g
Węglowodany: 46,8 g
w tym cukry: 10,7 g
Błonnik: 9,4 g
Białko: 10,1 g
Sól: 0,13 g

UWAGA
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BATON WARSZAWSKI (batony, ciastka, kremy)
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Masa netto (g):
150
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
6.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Alicja Malicka Baton Warszawski, ul. Pokrętna 43 05-500 Nowa Iwiczna
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: