CUKIER Z WANILIĄ BOURBON BEZGLUTENOWY BIO 100 g - AMYLON

Symbol: 8594006669023
Dostępność: Duża dostępność
18.10
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, wanilia Bourbon mielona* (1,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Połączenie ekologicznego cukru trzcinowego z wanilią Bourbon. Polecamy do ciast, ciasteczek i deserów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1692 kJ/398 kcal
Tłuszcz: <0,5 g <br/>w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g <br/>Węglowodany: 99 g
w tym cukry: 98 g
Białko: <0,5 g <br/>Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
13.90
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
3.90
Masa netto (g):
100
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
Kraj pochodzenia:
Czechy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: