CZEKOLADA DO PICIA NA GORĄCO FAIR TRADE BEZGLUTENOWA BIO 350 g - ALTERNATIVA

Symbol: 8435030572135
Dostępność: Duża dostępność
31.53
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, kakao w proszku* (35 %), skrobia kukurydziana*, karob w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Minimum 33 % kakao.

OPIS
Produkt został stworzony na bazie wyjątkowej kompozycji składników, dzięki czemu każda filiżanka dostarcza intensywnych wrażeń smakowych.
Idealny do przygotowania zarówno na ciepło, jak i na zimno, stanowi świetny wybór na chwilę relaksu w ciągu dnia.
Jego łatwość przygotowania sprawia, że można go przyrządzić szybko, co czyni go wygodnym rozwiązaniem na każdą porę dnia.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Rozpuścić dwie łyżki czekolady w 200 ml gorącego MLEKA lub wody. Umieścić na kuchence i gotować do uzyskania pożądanej konsystencji.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1506 kJ / 360 kcal
Tłuszcz: 3,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 45 g
Błonnik: 10,4 g
Białko: 8,4 g
Sól: 0,03 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
18.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
4.50
Masa netto (g):
350
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
ALTERNATIVA (kawy, lizaki, cukier, kakao)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
AlterNativa3 -Ctra.Castellar 526, Terrassa 08227 Spain
Kraj pochodzenia:
Hiszpania
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Certyfikaty inne:
Fair Trade
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: