CZEKOLADA GORZKA 70 % BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA BIO 60 g - BENJAMISSIMO

Symbol: 3800236132394
Dostępność: Duża dostępność
16.25
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
miazga kakaowa*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), wanilia Bourbon*, sól himalajska. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 70 %

OPIS
Sprawdzi się jako przekąska, dodatek do kawy lub element deserów. Idealna na każdą okazję.
Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukru, zawiera naturalnie występujące cukry.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Produkt odpowiedni dla wegan.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2201 kJ/ 533 kcal
Tłuszcz: 42 g
w tym kwasy nasycone: 26 g
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 0,5 g
w tym poliole: 30 g
Białko: 7,3 g
Sól: 0,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MIGDAŁY, ORZECHY LASKOWE, PISTACJE, ORZECHY NERKOWCA, ORZESZKI ZIEMNE i nasiona sezamu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu i zacienionym miejscu, z dala od światła słonecznego.

Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
16.70
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
Masa netto (g):
60
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.20
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BENJAMISSIMO (czekolady, migdały, orzeszki)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Bio Benjamin OOD Iskarsko Shose Blvd. 9A, 1528 Iskar Refinery, Sofia, Bulgaria
Kraj pochodzenia:
Bułgaria
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: