CZEKOLADA GORZKA Z POMARAŃCZĄ ZE STEWIĄ BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA 125 g - PURE&GOOD

Symbol: 5903111903091
Dostępność: Duża dostępność
27.68
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol, glikozydy stewiolowe ze stewii 0,026 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, liofilizowana pomarańcza (3 %), emulgator: lecytyny, naturalny aromat pomarańczowy, naturalny aromat waniliowy.
Masa kakaowa min. 60 %. 

OPIS
Doskonały smak gorzkiej czekolady PURE&good wzbogacony został kawałkami pomarańczy. Czekolada ta nie zawiera dodatku cukrów oraz oleju palmowego.
Zawiera substancje słodzące. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1690 kJ/410 kcal
Tłuszcz: 36 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
Węglowodany: 35 g
w tym cukry: 3,1 g
alkohole wielowodorotlenowe: 29 g
Błonnik: 17 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,09 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO, ORZECHY, SOJĘ i nasiona sezamu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
21.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
Masa netto (g):
125
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
PURE&GOOD (czekolady, ciastka, przetwory)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Mercatare Michał Zbyszewski Skawińska 25 lok.5 31-066 Kraków
Kraj pochodzenia:
Hiszpania
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: