CZEKOLADA KOKOSOWA Z OLEJEM MCT BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWA KETO BIO 40 g - COCOA

Symbol: 5902565215057
Dostępność: Duża dostępność
16.09
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
24.99
  • Paczkomaty InPost 24.99
  • Kurier 34.99
SKŁADNIKI
tłuszcz kakaowy*, substancja słodząca: erytrytol*, sproszkowany miąższ z kokosa* 18 %, sproszkowany olej MCT* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowane kakao*, inulina*, wanilia Bourbon*, lecytyny (ze słonecznika*) (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej minimum 46 %

OPIS
Keto czekolada to czekolada w wersji keto o smaku kokosowym dla osób będących na diecie ketogenicznej lub na diecie low carb.
Idealna jako solo deser, ale też składnik deserów.
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2406 kJ/582 kcal
Tłuszcz - 59 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 44 g
Węglowodany - 29 g
w tym cukry - 2,5 g
w tym poliole - 23 g
Błonnik - 6,0 g
Białko - 3,4 g
Sól - 0,13 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie), SUROVITAL@@
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Masa netto (g):
40
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: