CZEKOLADA MLECZNA Z NADZIENIEM NUGATOWYM FAIR TRADE BIO 100 g - RAPUNZEL
Symbol:
4006040294108
Dostępność:
Duża dostępność
403
szt.
18.14
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
czekolada* (50 %) (cukier trzcinowy*, MLEKO w proszku* (27 %), tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia Bourbon*), nadzienie* (50 %) (cukier trzcinowy Cristallino*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* (36 %), tłuszcz kakaowy*, MLEKO w proszku*, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (z SOI*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa minimum 37 %
OPIS
Jest to połączenie idealne, które zawsze poprawi humor! Jedzenie czekolady sprzyja wytwarzaniu endorfin, dlatego poprawa humoru jest udowodniona naukowo!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2379 kJ/572 kcal
Tłuszcz - 39,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 17,4 g
Węglowodany - 45,8 g
w tym cukry - 44,1 g
Błonnik - 2,8 g
Białko - 8,1 g
Sól - 0,18 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.50
Masa netto (g):
100
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
14.50
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
RAPUNZEL (kremy orzechowe, ketchupy, czekolady)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Kraj pochodzenia:
Niemcy
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO