OPIS
Sposób przygotowania: uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 1367 kJ/324 kcal
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 46 g
w tym cukry 6,6 g
Błonnik 16 g
Białko 24 g
Sól 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
NATURAVENA BIO
Kraj pochodzenia:
Uzbekistan
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Masa netto (g):
400
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
240
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Uzbekistan
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.