GALARETKA Z AGAREM O SMAKU WIŚNIOWYM BEZGLUTENOWA BIO 40 g - AMYLON
Symbol:
8594006668316
Dostępność:
Duża dostępność
715
szt.
4.68
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
cukier*, substancja żelująca: agar*, sproszkowany burak czerwony*, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1579 kJ/372 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 92 g
w tym cukry: 92 g
Białko < 0,5 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
15.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
210
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.00
Masa netto (g):
40
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
Kraj pochodzenia:
Czechy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)