GRANOLA TRUSKAWKOWA FERMENTOWANA BIO 300 g - PROBIO

Symbol: 8595582427717
Dostępność: Średnia dostępność
20.88
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
płatki OWSIANE*, cukier trzcinowy*, olej kokosowy*, mąka z PSZENICY ORKISZ razowa*, nasiona słonecznika*, płatki MIGDAŁOWE*, truskawki liofilizowane* 1,4 %, cynamon*, sól morska, wanilia w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Granola z truskawkami i płatkami migdałowymi, fermentowana przez ponad 12 godzin. Dzięki procesowi fermentacji jest łatwiej strawna, a składniki odżywcze są lepiej przyswajane. Idealna na śniadanie, jako przekąska lub dodatek do jogurtu i mleka. Doskonale sprawdzi się również jako posypka do deserów, takich jak lody. Świetna w domu, w pracy czy na wycieczkach. Truskawkowa granola wyróżnia się wysoką zawartością błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1990 kJ/475 kcal
Tłuszcz: 22 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 16 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 9,2 g
Sól: 0,28 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, SELER, nasiona sezamu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 20°C, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
19.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
45
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
Masa netto (g):
300
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
Producent:
PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PRO-BIO, obchodní společnost Lipová 40, 788 32 Staré Město pod Sneznikem, Czechy
Kraj pochodzenia:
Czechy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: