KAKAO W PROSZKU O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI TŁUSZCZU BIO 200 g - DIET-FOOD

Symbol: 5901549275254
Dostępność: Duża dostępność
32.44
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
ekologiczne kakao o obniżonej zawartości tłuszczu.
Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12 %.

OPIS
Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wymieszaj 1-2 łyżeczki z ulubionym mlekiem, jogurtem lub sokiem, dodaj do płatków, deserów i sałatek. Jedz 2-3 łyżeczki dziennie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1449 kJ/346 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 46 g
Białko: 25 g
Sól: 0,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ, ORZECHY oraz gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
24.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
Masa netto (g):
200
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
14.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
DIET-FOOD
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA, ROGATKA 7A, 62-860 OPATÓWEK
Kraj pochodzenia:
Peru
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Peru
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: