KREM Z ORZECHÓW LASKOWYCH I KAKAO BEZGLUTENOWY BIO 650 g - RIGONI DI ASIAGO (NOCCIOLATA)
Symbol:
8052575091329
Dostępność:
Duża dostępność
117
szt.
72.42
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
cukier nierafinowany*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* 18,5 %, olej słonecznikowy*, odtłuszczone MLEKO w proszku*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu w proszku* 6,5 %, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z SOI*), ekstrakt z wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Krem do smarowania z ORZECHÓW LASKOWYCH i kakao. Bez oleju palmowego. Produkt bezglutenowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2270 kJ/544 kcal
Tłuszcz: 32 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 51 g
Błonnik: 3,6 g
Białko: 8,1 g
Sól: 0,12 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ORZECHY (MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, PISTACJE)
UWAGA
Wszelkie grudki są zjawiskiem naturalnym.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 18 ℃ do 24 ℃.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
13.80
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Masa netto (g):
650
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
RIGONI DI ASIAGO (kremy z orzechów laskowych,musy)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Rigoni di Asiago 30012 Asiago WŁOCHY
Kraj pochodzenia:
Włochy
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)