KUBEK MIEDZIANY PLAIN Z POKRYWKĄ 350 ml - SATTVA

Symbol: 5903794180123
Dostępność: Mało
85.05
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
OPIS
Miedziane naczynia już od starożytności wykorzystywano do przechowywania wody.
Zalecamy przechowywać wodę w miedzianym naczyniu przez minimum 8 godzin lub przez całą noc. Według Ajurwedy najlepiej pić 3 kubki takiej wody dziennie.

UWAGA
Miedź jest przewodnikiem ciepła, dlatego używaj miedzianych naczyń tylko do zimnej wody, aby uniknąć poparzenia. Nie używaj ich do picia innych napojów niż woda. Miedź jest pierwiastkiem, który łatwo się utlenia. W związku z tym procesem jej kolor może ulec zmianie. Naturalnym zjawiskiem jest również występowanie plam na miedzianej powierzchni. Przebarwienia wynikające z naturalnych właściwości miedzi nie mają negatywnego wpływu na wodę pitną znajdującą się w miedzianym naczyniu.

SPOSÓB CZYSZCZENIA I KONSERWACJI
Umyj miedziane naczynie letnią wodą z kroplą ekologicznego płynu do naczyń. Nie myj naczynia w zmywarce. Nie wystawiaj go na bezpośrednie działanie światła słonecznego. W celu uzyskania połysku miedzianej powierzchni, użyj kawałka cytryny i kropli octu lub pasty polerskiej do miedzi i wypoleruj powierzchnię naczynia.

Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
12.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
Masa netto (g):
220
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
SATTVA (kadzidła, kosmetyki)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Bombay Bazaar Ashish Hinduja, Al.. Krakowska 61a, 05-090 Sękocin Nowy
Kraj pochodzenia:
India
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Indie
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: