MĄKA ORKISZOWA RAZOWA TYP 2000 BIO 1 kg - BIO LIFE (MĄKI PODLASKIE)

Symbol: 5901785341119
Dostępność: Duża dostępność
17.31
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY ORKISZ razowa ekologiczna.

OPIS
„Podlaskie Mąki Ekologiczne" pochodzą z Zielonych płuc Polski. Zarówno uprawa zbóż, przemiał oraz konfekcjonowanie odbywają się w okolicach Bielska Podlaskiego, 30 km od Puszczy Białowieskiej. Dzięki temu nasi Klienci mogą być pewni, że otrzymują produkt najwyższej jakości, wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą przez podlaskich młynarzy. Potwierdzeniem najwyższej jakości naszych mąk jest uzyskany przez nie certyfikat ekologiczny. Podlaskie Mąki Ekologiczne idealnie nadają się do wypieku tradycyjnych chlebów jak również do wyrobu ciast, naleśników, bułek oraz pierogów. Na każdym z naszych opakowań mogą Państwo znaleźć inny przepis na tradycyjny Polski Chleb.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1400 kJ/330 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 64 g
w tym cukry: 1,3 g
Białko: 13 g
Sól: 0,03 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, SOJĘ oraz orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
18.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Masa netto (g):
1000
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
Producent:
BIO LIFE (mąki)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BioLife Sp. z o.o. ul. Piłsudskiego 43 17-100 Bielsk Podlaski
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Polska
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: