MĄKA Z SORGO BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO
Symbol:
8595582418111
Dostępność:
Duża dostępność
1855
szt.
9.88
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
mąka z sorgo* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1529 kJ/360 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 8,8 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona SEZAMU.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25˚C.
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
19.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Masa netto (g):
450
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PRO-BIO, SPOL. S R.O.,, LIPOVA 40, 78832 STARÉ MĚSTO P. SNĚŽNÍKEM
Kraj pochodzenia:
Czechy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)