MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY Z AMARANTUSEM, TEFF I QUINOA) CONCHIGLIE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA
Symbol:
8050534144246
Dostępność:
Mało
14
szt.
10.38
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z amarantusa* 10 %, mąka z teff* 5 %, mąka z quinoa (komosa ryżowa)* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 10 - 12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1365 kJ / 323 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 12 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,003 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
30.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
360
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Masa netto (g):
250
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PASTA NATURA SRL
Kraj pochodzenia:
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)