MAKARON (PROTEINOWY Z SOI ZIELONEJ) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g - DIET-FOOD
Symbol:
5901549275360
Dostępność:
Średnia dostępność
39
szt.
15.07
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
mąka z zielonej SOI*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasz bezglutenowy bio makaron SOJOWY to tylko dwa składniki woda i mąka z organicznej SOI, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj. Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej.
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do dużej ilości wrzącej, osolonej wody, gotuj 3-5 minut. Dodać bezpośrednio do potrawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1402 kJ/ 355 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 9,3 g
Błonnik: 20 g
Białko: 45 g
Sól: 0,042 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
25.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Masa netto (g):
200
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
17.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
DIET-FOOD
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA, ROGATKA 7A, 62-860 OPATÓWEK
Kraj pochodzenia:
Chiny
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO