![MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA](/images/kl680/1000-2000/MAKARON-RYZOWY-RAZOWY-BEZGLUTENOWY-BIO-250-g-TERRASANA_%5B1925%5D_480.jpg)
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA
Symbol:
8713576282504
Dostępność:
Duża dostępność
121
szt.
15.84
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
mąka z ryżu brązowego*, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut, odcedź makaron na sitku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1298 kJ / 309 kcal
Tłuszcz - 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 63,6 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 1,8 g
Białko - 5,5 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
28.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
Masa netto (g):
250
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
10.20
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Kraj pochodzenia:
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)