
MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - RAPUNZEL
Symbol:
4006040155089
Dostępność:
Duża dostępność
3977
szt.
11.88
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
24.99
ekologiczna mąka z ryżu pełnoziarnistego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 2,5 L wody, dodać 250 g makaronu i sól. Gotować 10 - 12 minut od czasu do czasu mieszając.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1542 kJ/364 kcal
Tłuszcz - 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g
Węglowodany - 75 g
w tym cukry - 1,0 g
Błonnik - 2,5 g
Białko - 8,0 g
Sól - 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
RAPUNZEL (kremy orzechowe, ketchupy, czekolady)
Kraj pochodzenia:
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Masa netto (g):
250
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
31.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.50
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Włochy