MAKARON (SEMOLINOWY) GNIAZDA SPAGHETTI A'LA CHITARRA BIO 250 g - BARTOLINI
Symbol:
5901902002480
Dostępność:
Duża dostępność
251
szt.
6.73
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
semolina (mąka z PSZENICY durum)*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Idealny do sosów i dań głównych. Makaron wyrabiany z semoliny, dzięki której nie skleja się i zachowuje idealną sprężystość po ugotowaniu. Do ich produkcji używana jest PSZENICA durum dojrzewająca w promieniach apenińskiego słońca, dzięki czemu makaron ten zachowuje naturalny smak i słoneczną barwę.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 10 minut, al dente 8 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 616 kJ/145 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 29 g
w tym cukry: < 0,5 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać JAJA i SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
20.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
Masa netto (g):
250
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Producent:
BARTOLINI (makarony)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE TABIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, HUGONA KOŁŁĄTAJA 44, 05-402 OTWOCK
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO