MAKARON (Z SORGO) ŚWIDERKI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - BARTOLINI

Symbol: 5901902004729
Dostępność: Średnia dostępność
15.84
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
100 % ekologiczna mąka z sorgo (bezglutenowa).

OPIS
Makaron bezglutenowy z 100 % ekologicznych składników przeznaczony dla osób z nietolerancją glutenu.
Do sosów i sałatek.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), 8-9 minut. Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1607 kJ / 384 kcal
Tłuszcz: 3,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 6,6 g
Białko: 8 g
Sól: <0,1 g<br/>
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.

Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
21.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.00
Masa netto (g):
250
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
14.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BARTOLINI (makarony)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: