![MIESZANKA NA CIASTO NA PIZZĘ BIO 250 g - AMYLON MIESZANKA NA CIASTO NA PIZZĘ BIO 250 g - AMYLON](/images/kl680/6000-7000/MIESZANKA-NA-CIASTO-NA-PIZZE-BIO-250-g-AMYLON_%5B6646%5D_480.jpg)
MIESZANKA NA CIASTO NA PIZZĘ BIO 250 g - AMYLON
Symbol:
8594006667111
Dostępność:
Duża dostępność
125
szt.
10.87
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
mąka PSZENNA pełnoziarnista* 97 %, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość torebki wsypać do miski, wlać 150 ml zimnej wody i wyrobić ciasto. Odstawić na ok. 5 minut, do wyrośnięcia. Ciasto wyłożyć na blachę posmarowaną tłuszczem lub wyłożoną papierem do pieczenia. Rękami posypanymi mąką uformować ciasto na placek a następnie rozprowadzić po nim sos pomidorowy, dodać plastry szynki, warzywa, SER lub inne dodatki według uznania. Piec w uprzednio nagrzanym piekarniku w temperaturze 225°C przez ok. 12-15 minut. Przy pieczeniu należy wziąć pod uwagę wcześniejsze doświadczenia ze swoim piekarnikiem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu sypkiego
Wartość energetyczna: 1584 kJ / 375 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 71 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 13 g
Sól: 1,82 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed światłem.
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
18.20
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
3.40
Masa netto (g):
250
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Producent:
AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
Kraj pochodzenia:
Czechy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO