MISO SHIRO (PASTA Z RYŻU I SOI) BIO 300 g - LIMA

Symbol: 5411788041249
Dostępność: Średnia dostępność
44.70
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
ryż* (63 %), SOJA* (23 %), woda, sól morska (6,3 %), Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 812 kJ/193 kcal
Tłuszcz - 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
Węglowodany - 29 g
w tym cukry - 26 g
Błonnik - 2,0 g
Białko - 9,1 g
Sól - 5,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
16.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
146
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
13.50
Masa netto (g):
300
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
LIMA (sosy sojowe, kawy zbożowe)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
Kraj pochodzenia:
Japonia
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Japonia
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: