MUS JABŁKO - MANGO - BANAN BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY OD 6 MIESIĄCA BIO 100 g - FRULLA (NATURA NUOVA)

Symbol: 8024985012362
Dostępność: Duża dostępność
4.31
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
24.99
  • Paczkomaty InPost 24.99
  • Kurier 34.99
SKŁADNIKI
przecier z jabłka* (80 %), przecier z banana* (10 %), przecier z mango* (10 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Przecier przeznaczony dla niemowląt i małych dzieci od 6 miesiąca życia. Produkt bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt zgodny z obowiązującymi przepisami europejskimi i włoskimi dotyczącymi maksymalnej dopuszczalnej zawartości pestycydów, metali ciężkich i mykotoksyn. Przecier jabłkowy uzyskany z przetworzenia zdrowych i wyselekcjonowanych owoców, pozbawiony niejadalnych części, z dodatkiem przecieru z banana i mango. Opakowanie w doypack, zamknięte nakrętką typu „baby cap" po stabilizującej obróbce cieplnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 271 kJ/64 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 14 g
w tym cukry: 13 g
Błonnik: 1,7 g
Białko: 0,7 g
Sól: 0,01 g

UWAGA
Nie pozostawiać dzieci z korkiem bez opieki.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 h.

Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
NATURA NUOVA (musy owocowe)
Kraj pochodzenia:
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Masa netto (g):
100
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
13.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
200
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
3.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.50
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
NATURA NUOVA SPA CONSORTILE
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: