OPIS
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
ALCE NERO (włoskie produkty)
Kraj pochodzenia:
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Certyfikaty inne:
Chronione oznaczenie geograf.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
22.10
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.20
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.20
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Włochy
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.