ORZECHY BRAZYLIJSKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA

Symbol: 5902768064315
Dostępność: Duża dostępność
18.06
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
czekolada* (50 %) (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanilia Bourbon*), ORZECHY BRAZYLIJSKIE* (50 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 70 %.

OPIS
Delikatna ciemna czekolada RAW z orzechów brazylijskich. Niezwykle bogaty i orzechowy w smaku, a jednocześnie lekki i dobrze zrównoważony w czekoladowych orzechach. Połączenie naszej starannie konszowanej surowej czekolady z orzechami brazylijskimi sprawia, że każde ugryzienie jest niezapomnianym przeżyciem.
Możesz zabrać ze sobą wszędzie: do pracy, do szkoły, na wycieczkę.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2635 kJ / 637 kcal
Tłuszcz: 56 g
w tym kwasy nasycone: 23 g
Węglowodany: 16 g
w tym cukry: 14 g
Błonnik: 10 g
Białko: 11 g
Sól: 0,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
Masa netto (g):
70
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie), SUROVITAL@@
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: