PASTA CURRY TAJSKA BEZGLUTENOWA BIO 120 g - TERRASANA

Symbol: 8713576003192
Dostępność: Średnia dostępność
20.12
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
szalotka*, trawa cytrynowa*, chili* 10 %, czosnek*, nasiona kolendry*, galangal*, imbir*, kminek*, sól, kurkuma w proszku*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Jedna łyżka tej autentycznej żółtej pasty curry nada Twojemu daniu pyszny tajski smak. Po prostu 100 % ziół i przypraw wyprodukowanych w Tajlandii. Nie pikantny, ale łagodny. Bez zbędnych dodatków, bez dodatku cukru.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Łatwy w użyciu! W woku podsmaż warzywa i mięso, dodaj pastę tajską i "mleko" kokosowe, gotuj na wolnym ogniu przez kilka minut. Podawać z ryżem lub naan. Lub przygotuj pyszną zupę curry z "mlekiem" kokosowym.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 394 kJ / 94 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 12 g
Białko: 4,5 g
Sól: 7,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce maksymalnie 6 miesięcy.

Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
160
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Masa netto (g):
120
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
TERRASANA HEALTHFOOD LEIMUIDEN B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Kraj pochodzenia:
India
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: