PASTA KREMOWA Z PAPRYKĄ I CHILI BEZGLUTENOWA BIO 140 g - ALLOS

Symbol: 4016249150365
Dostępność: Duża dostępność
12.54
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, czerwona papryka* (15 %), woda, nasiona słonecznika*, sok cytrynowy z koncentratu*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, syrop z agawy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, sól morska, papryka w proszku* (1 %), oliwa z oliwek*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), cebula w proszku*, chilli w proszku* (0,5 %), ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, biały pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Najlepiej sprawdza się do kanapek i różnego rodzaju przekąsek. Zastosowanie zależy od własnego pomysłu. Bogaty smak produktu został osiągnięty dzięki najlepszym składnikom.
Idealna do śniadania, kolacji, czy nawet jako dodatek do obiadu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1586 kJ / 384 kcal
Tłuszcz - 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,1 g
Węglowodany - 8,2 g
w tym cukry - 5,3 g
Błonnik - 2,3 g
Białko - 3,5 g
Sól - 1,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
7.40
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.10
Masa netto (g):
140
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.10
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
Kraj pochodzenia:
Niemcy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: