PRZYPRAWA W PŁYNIE HABANERO HOT WEGAŃSKA BEZGLUTENOWA BIO 140 ml - SANCHON

Symbol: 4030917058302
Dostępność: Duża dostępność
16.80
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
ocet spirytusowy*, czerwona papryka*, marchew*, woda, surowy cukier trzcinowy*, 6 % papryka habanero*, sok cytrynowy* z koncentratu soku cytrynowego*, sól morska, przecier pomidorowy* pojedynczo skoncentrowany, papryka peperoni*, mielony pieprz cayenne*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Nasz sos habanero hot to wegański sos o nieporównywanie owocowej pikanterii. Już kilka kropli nadaje potrawom i napojom egzotyczną, pikantną nutę.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 246 kJ/ 59 kcal
Tłuszcz: <0,5 g<br/>w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g<br/>Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 11 g
Białko: 0,8 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ i soję.

UWAGA
Lekki osad na dnie butelki jest oznaką wysokiej jakości produktu. Zalecamy krótkie wstrząśnięcie przed użyciem.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
17.70
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
4.75
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
4.75
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
SANCHON (sosy, przyprawy w płynie)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Petersilchen GmbH, Am Piepenbrink 2, 32839 Steinheim, Niemcy
Kraj pochodzenia:
Niemcy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: