![RABARBAR W CZEKOLADZIE CREAMY BIO 70 g - COCOA RABARBAR W CZEKOLADZIE CREAMY BIO 70 g - COCOA](/images/kl680/5000-6000/RABARBAR-W-CZEKOLADZIE-CREAMY-BIO-70-g-COCOA_%5B5719%5D_480.jpg)
RABARBAR W CZEKOLADZIE CREAMY BIO 70 g - COCOA
Symbol:
5902565216757
Dostępność:
Duża dostępność
98
szt.
23.06
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
rabarbar* 50 % (suszony rabarbar* 68 %, koncentrat soku jabłkowego* 31 %, olej słonecznikowy* 1 %), czekolada* 50 % (tłuszcz kakaowy*, inulina*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ koksowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) - zawartość masy kakaowej minimum 31 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się ze smakiem rabarbaru. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1612 kJ / 387 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 34 g
w tym poliole: 7,4 g
Błonnik: 17 g
Białko: 3,9 g
Sól: 0,15 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
2.00
Masa netto (g):
70
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO