SOK Z MŁODEGO JĘCZMIENIA SPROSZKOWANY BIO 300 g - BIO ORGANIC FOODS

Symbol: 5901549747775
Dostępność: Średnia dostępność
230.17
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
ekologiczny sok z młodego JĘCZMIENIA sproszkowany 100 %.

OPIS
Suplement diety.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Do słoika lub szejkera wlać szklankę niegazowanej wody lub dowolnego soku owocowego o temperaturze pokojowej. Wsypać sproszkowany sok do wody (płaska łyżeczka od herbaty to około 1 gram), całość zakręcić i energicznie potrząsać przez 10 sekund. Sok należy pić bezpośrednio po przyrządzeniu.

ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
Zalecana porcja dzienna to 2 gramy proszku, z którego należy przygotować dwie szklanki soku. Jedną szklankę należy wypić rano na czczo 30 minut przed śniadaniem oraz jedną szklankę należy wypić wieczorem minimum 2 godziny po kolacji, najlepiej tuż przed snem. Sok pić małymi łykami przytrzymując przez kilka sekund w ustach.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w chłodnym i suchym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
15.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
9.50
Masa netto (g):
300
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.50
Producent:
BIO ORGANIC FOODS (suplementy diety)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO ORGANIC FOODS ul. Gościnna 16 16-001 Ignatki
Kraj pochodzenia:
Stany Zjednoczone
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
SUPLEMENTY DIETY:
SUPLEMENTY DIETY
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: