OPIS
Ekologiczny sos pomidorowy Verdure z dodatkiem klasycznych warzyw, takich jak: marchew, cebula, SELER. Sos Verdura jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 260 kJ/62 kcal
Tłuszcz - 3,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 6,0 g
w tym cukry - 5,4 g
Błonnik - 2,1 g
Białko - 1,4 g
Sól - 1,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
Parametry:
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
ALCE NERO (włoskie produkty)
Kraj pochodzenia:
Włochy
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Masa netto (g):
350
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
12.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.10
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.10
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.