SOS SOJOWY TAMARI 50 % MNIEJ SOLI BEZGLUTENOWY BIO 500 ml - LIMA
Symbol:
5411788048286
Dostępność:
Duża dostępność
98
szt.
54.79
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
woda, nasiona SOI*, sól morska 6,7 %, alkohol*, regulator kwasowości: kwas mlekowy, ocet ryżowy*, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sos SOJOWY tamari to klasyczny sos SOJOWY wytwarzany według tradycyjnej japońskiej receptury. Dzięki swojej łagodnej nucie smakowej idealnie pasuje do szerokiego wachlarza dań, od dressingów po marynaty. Jest to produkt organiczny, co oznacza, że składniki użyte do jego produkcji pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych. Ten uniwersalny sos to niezbędnik w kuchni, szczególnie jeśli lubisz subtelnie podkreślać smak potraw. Świetnie sprawdzi się w połączeniu z warzywami stir-fry, daniami z wołowiny, np. brisket, lub jako dodatek do sushi.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 340 kJ/81 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0 g
Węglowodany - 4,1 g
w tym cukry - 0 g
Białko - 7,5 g
Sól - 6,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
20.60
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.90
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
6.90
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
LIMA (sosy sojowe, kawy zbożowe)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
Kraj pochodzenia:
Belgia
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Japonia
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)