SOS UMAMI BEZGLUTENOWY BIO 145 ml - TERRASANA

Symbol: 8713576271300
Dostępność: Duża dostępność
23.14
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
24.99
  • Paczkomaty InPost 24.99
  • Kurier 34.99
SKŁADNIKI
tamari* (woda, ziarna SOI*, sól morska, solone shochu*, Aspergillus oryzae), mirin* (słodki ryż*, shochu*, ryż*, Aspergillus oryzae), koncentrat soku jabłkowego*, ocet z brązowego ryżu* (woda, ryż brązowy*, sól morska, Aspergillus oryzae), woda, miso genmai* (ziarna SOI*, ryż brązowy*, sól morska, woda, Aspergillus oryzae), czosnek w proszku*, imbir w proszku*, cebula w proszku*, pieprz cayenne*, marchew w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Uniwersalna przyprawa słona o intensywnym smaku umami.
Po prostu nalej i ciesz się smakiem! Użyj sosu umami jako sosu do makaronu, jako sosu do poke lub miski Buddy, jako dipu do sushi, jako sosu do sałatek lub jako przyprawy do zup.
Można w nim nawet marynować tofu lub tempeh. Możliwości są nieskończone!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 554 kJ/132 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 23 g
w tym cukry: 18 g
Błonnik: 0,6 g
Białko: 4,9 g
Sól: 5,70 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Parametry:
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
Kraj pochodzenia:
Holandia
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
15.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.20
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.20
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: