Skrobia kukurydziana Vitally Food BIO, 250g

Symbol: 5907577231859
Dostępność: Duża dostępność
9.23
szt
Zamówienie telefoniczne: 881203204 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
Więcej o produkcie
Ilość w opakowaniu
6 szt

Skrobia kukurydziana Vitally Food BIO, 250g

Skrobia kukurydziana BIO Vitally Food firmy Wodzisław to w 100% naturalny, bezglutenowy produkt, w którego składzie znajdziemy wyłącznie skrobię kukurydzianą pozyskaną z kontrolowanych upraw (certyfikowany składnik ekologiczny). W odróżnieniu od mąki kukurydzianej, pozyskiwanej z ziaren kukurydzy, skrobia otrzymywana jest z białych pręcików tej rośliny. Produkt ma postać proszku w kolorze białym i neutralny zapach. Skrobia kukurydziana BIO świetnie sprawdzi się jako zagęszczacz do potraw. Może posłużyć również jako dodatek do wypieków, nadając im charakterystyczną, drobną teksturę. Po produkt chętnie sięgną osoby ceniące sobie zdrowe, ekologiczne surowce, a także ci wszyscy, którzy w swojej diecie unikają glutenu. Skrobia kukurydziana cieszy się dużym zainteresowaniem, dlatego już dziś złóż zamówienie i dodaj ją do swojej oferty.

Składniki:
skrobia kukurydziana*
* certyfikowany składnik ekologiczny

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1484 kJ / 355 kcal
tłuszcz 0,5 g
w tym kwasy tłuszczone nasycone 0,1 g
Węglowodany 100 g
w tym cukry 100 g
Białko 0,5 g
Sól 0,01 g

Alergeny:
Produkt może zawierać gluten, mleko.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Agro - Wodzisław Sp. z o. o. Sp.k.
ul. Wałowa 49,
44-300 Wodzisław Śląski



Parametry:
Gramatura:
250g
DATAWZ:
2026-10-30
Bez dodatku cukru:
BEZ DODATKU CUKRU
Dla wegan:
DLA WEGAN
Dla wegetarian:
DLA WEGETARIAN
SZTUKA_GŁĘBOKOŚĆ:
4
SZTUKA_SZEROKOŚĆ:
13
SZTUKA_WYSOKOŚĆ:
22
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: