TABLICZKA Z PISTACJAMI I SOLĄ 60 % MNIEJ CUKRU BIO 40 g - COCOA

Symbol: 5902565216573
Dostępność: Duża dostępność
15.35
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
tłuszcz kakaowy*, sproszkowany napój OWSIANY*, inulina*, cukier kokosowy*, PISTACJE* 15 %, białko grochu*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, sól himalajska > 1 %, naturalny aromat, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), wanilia Bourbon*. (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 35 %.

OPIS
W oryginale to była nasza pierwsza biała tabliczka COCOA wytworzona z tłuszczu kakaowego oraz nektaru z kwiatu palmy kokosowej i migdałów. To wegańska odpowiedź na białe słodkości dostępne na rynku. Słodycz białej kremowej tabliczki w połączeniu z chrupkością pistacji oraz słoną nutą, na pewno wielu osobom przypadnie do gustu. Nowa formuła zawiera dodatkowe składniki, które wzbogacają ją o błonnik, białko oraz prebiotyki dobre dla naszych jelit.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2268 kJ/541 kcal
Tłuszcz: 40 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 34 g
w tym cukry: 16 g
Błonnik: 15 g
Białko: 9,1 g
Sól: 0,62 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
12.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
1.50
Masa netto (g):
40
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Surovital M.Rendak K.szwed s.c.
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: