TŁUSZCZ KAKAOWY BEZGLUTENOWY KETO BIO 200 g - COCOA

Symbol: 5902565215293
Dostępność: Duża dostępność
89.41
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
SKŁADNIKI
ekologiczny tłuszcz kakaowy.

OPIS
MASŁO kakaowe (theobroma cacao seed butter) znane również jako olej lub tłuszcz kakaowy to naturalny tłuszcz roślinny. masło kakaowe pozyskiwane jest z ziaren kakaowca. W składzie nie posiada węglowodanów - świetnie sprawdzi się w diecie ketogenicznej i w dietach low carb.
Temperatura topnienia MASŁA kakaowego jest niska - od 30 do 36°C (zbliżoną do temperatury ciała człowieka), w kosmetyce łatwo go rozprowadzić na skórze i szybko się wchłania. Nie zawiera żadnych dodatków, glutenu, laktozy oraz jest w 100 % vegan.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3777 kJ / 899 kcal
Tłuszcz: 99,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 64 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: <0,01 g <br/>
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed nasłonecznieniem.

Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
22.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Masa netto (g):
200
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie), SUROVITAL@@
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
-
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: