Vegan Meaty Mix roślinny zamiennik mięsa Cultured Foods 200g

Symbol: 5907222657034
Dostępność: Duża dostępność
13.06
szt
Zamówienie telefoniczne: 881203204 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
Więcej o produkcie
Ilość w opakowaniu
7 szt

Vegan Meaty Mix roślinny zamiennik mięsa Cultured Foods, 200g

Włoska wersja Burger Mix. W 100 % roślinny zamiennik mielonego mięsa, bogaty w białko i błonnik, do którego produkcji wykorzystano tylko i wyłącznie naturalne składniki. Z każdego opakowania można przygotować 500g mielonego mięsa. Wystarczy wymieszać zawartość torebki z 300 ml gorącej wody, dobrze zamieszać i odstawić na 5 minut. Korzystając z Meaty Mix można przygotować klopsiki, spaghetti bolognese, lasagne, tacos, nachos, burrito, zapiekanki, dania typu stir-fry, jako dodatek do pizzy, jako nadzienie do pomidorów, papryki, pierogów, z ryżem, z wrapami i wiele innych.

Składniki:
teksturowane białko sojowe, pomidory suszone, mąka z cieciorki, mielone nasiona chia (Salvia hispanica), mąka sojowa, płatki drożdżowe (drożdże nieaktywne), cebula suszona, czosnek suszony, ekstrakt drożdżowy, kmin rzymski, buraki suszone, mieszanka ziół (bazylia, oregano, tymianek, rozmaryn, nać pietruszki, cząber), kakao, sól himalajska, pieprz, sól wędzona naturalna.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1379kJ/328kcal
Tłuszcz 4,1g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g
Węglowodany 24g
w tym cukry 15g
Błonnik 19g
Białko 39g
Sól 1,7g

Alergeny:
Może zawierać gluten

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Cultured Foods Sp. z o.o.
ul. Ignacego Mościckiego
124-110 Puławy

Parametry:
Gramatura:
200g
DATAWZ:
2026-03-18
Bez dodatku cukru:
BEZ DODATKU CUKRU
Bez mleka:
BEZ MLEKA
Dla wegan:
DLA WEGAN
Deklaracja bez glutenu:
DEKLARACJA B/GLUTENU
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: