NAC (N-ACETYLO-L-CYSTEINA) (600 mg) BEZGLUTENOWA 100 KAPSUŁEK - BIOWEN

Symbol: 5904806120571
Dostępność: Średnia dostępność
76.99
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
21.99
  • Paczkomaty InPost 21.99
  • Kurier 34.99
SKŁADNIKI
N-acetylo-L-cysteina (NAC), otoczka kapsułki: hydroksypropylometyloceluloza. 

Składniki w 1 kapsułce
N-acetylo-L-cysteina (NAC) - 600 mg

OPIS
Suplement diety. Wybierając produkty naszej marki, wybierasz gwarancję czystego składu. Nasze produkty nie zawierają zbędnych dodatków takich jak sztuczne barwniki czy aromaty, antyzbrylacze, sztuczne stabilizatory czy niepotrzebne wypełniacze. Stawiamy na krótki skład, bez kontrowersyjnych dodatków.

ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI
Zalecana porcja do spożycia w ciągu dnia niezbędna do uzyskania korzystnego działania - 1 kapsułka dziennie w trakcie posiłku.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Zróżnicowany sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Trzymać w temperaturze pokojowej. Chronić przed wilgocią oraz promieniami słonecznymi.

Parametry:
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BIOWEN (suplementy diety)
Kraj pochodzenia:
Polska
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
SUPLEMENTY DIETY:
SUPLEMENTY DIETY
Masa netto (g):
60
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
11.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
6.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Biodio Lab Sp. z o.o. , Ul. Choroszczańska 24, 15-732 Białystok
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: