![SOS CHILI SAMBAL OELEK BIO 100 g - YAKSO SOS CHILI SAMBAL OELEK BIO 100 g - YAKSO](/images/kl680/3000-4000/SOS-CHILI-SAMBAL-OELEK-BIO-100-g-YAKSO_%5B3751%5D_480.jpg)
SOS CHILI SAMBAL OELEK BIO 100 g - YAKSO
Symbol:
8712423016811
Dostępność:
Średnia dostępność
25
szt.
10.53
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
12
papryka kajeńska*, sól, ocet spirytusowy*, skrobia kukurydziana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sambal Oelek to popularny w Indonezji przecier z ostrych papryczek chili. Wykorzystywany jest jako marynata do pieczonych i grillowanych mięs oraz owoców morza. Jest dodatkiem do płynnych sosów, zup, sałatek oraz kanapek. Jest nieodłącznym kompanem ryżu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 112 kJ/27 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 3,7 g
w tym cukry: 3,7 g
Błonnik: 0,8 g
Białko: 1,8 g
Sól: 12 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Bez cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
180
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
4.00
Masa netto (g):
100
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
4.00
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
YAKSO (sosy sojowe, prażynki)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
FZ Organic Food, Oppers 58, Wolvega
Kraj pochodzenia:
Holandia
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Indie
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO